بازسازی ساختمان حفاظتی
هر ساختمانی با مرور زمان کیفیت اولیه خود را از دست میدهد به همین جهت باید عملیاتی را برای بازسازی آن انجام دهید. بازسازی ساختمان حفاظتی موجب میشود که مقاومت ساختمان در برابر هرگونه حادثه بیشتر شود. بازسازی ساختمان نیز همانند دیگر ساختوسازها قواعد و قوانین مخصوص به خود را دارد که باید در رعایت آنها نهایت دقت را به کاربرد تا بتوانید به نتیجه موردنظر خود دست پیدا کنید.
ما در ادامه قصد داریم اطلاعاتی را در خصوص بازسازی ساختمان حفاظتی در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم اگر قرار است ساختمان قدیمی خود را بهتازگی بازسازی کنید ما را تا پایان این نوشتار همراهی کنید.
بازسازی حفاظتی
از مهمترین روشهای بازسازی میتوان به بازسازی حفاظتی اشاره کرد. منظور از بازسازی حفاظتی این است که در زمان بازسازی حفاظت از سازههای ساختمانی بر هرگونه عملیات دیگری ارجحیت دارد. برای آنکه بهصورت اصولی بتوان این کار را انجام داد باید اطلاعات کافی در ارتباط با مصالح ساختمانی و خصوصیات هرکدام از سازهها داشته باشیم.
روش حفاظتی از کاملترین روشها بهحساب میآید زیرا قبل از هر چیز مقاومت ساختمان مورد بررسی قرار میگیرد. از مهمترین مزایای بازسازی این است که افراد میتوانند باسلیقه خود تغییرات اساسی را در ساختمان به وجود بیاورند.
دلیل بازسازی ساختمان حفاظتی
برای بازسازی ساختمان دلایل بسیاری وجود دارد که ما برای شما برخی از آنها را بازگو میکنیم.
1. هر بنایی بعد از گذشت سالها فرسوده میشود و باید نسبت به تعمیرات آن اقدامات لازم را انجام داد (قدیمی بودن)
2. بازسازی ساختمان به دلیل تغییراتی که در آن انجام میگیرد میتواند به قیمت آن نیز اضافه کند (افزایش بهای ساختمان)
3. اگر میخواهید در نقشه ساختمان تغییراتی ایجاد کنید برای مثال تعداد اتاقخواب خود را کم کنید و در نتیجه متراژهال و پذیرایی خود را افزایش دهید بازسازی ساختمان میتواند راهکار مناسبی باشد
(تغییر در نقشه ساختمان)
4. مقاومت ساختمانهای قدیمی میتواند از مهمترین علتهای بازسازی حفاظتی ساختمان باشد
(مقاومت و استحکام)
5. تعمیر خرابیهای سقف و دیوار و یا حتی دیگر قسمتهای ساختمان و یا بهاصطلاح نونوار کردن ساختمان که بر زیبایی ساختمان تأثیر میگذارد (زیباسازی)
مراحل بازسازی ساختمان
بعد از مشخصکردن هدف بازسازی ساختمان بر اساس بودجه و نیاز خود باید به سراغ فرایند اصلی بروید. بازسازی ساختمان دارای دو مرحله است ابتدا بازسازی زیرساختهای ساختمان و در نهایت بازسازی فضای داخلی (دکوراسیون داخلی)
بازسازی زیرساخت ساختمان شامل تغییر در قسمتهای حیاتی چون لولهکشی و برقکشی ساختمان که ارتباط مستقیمی با نیازهای اصلی شما دارد می شود. اما بازسازی دکوراسیون مواردی که با ظاهر ساختمان ارتباط دارد را شامل میشود.
برآورد هزینه بازسازی ساختمان حفاظتی
بهتر است قبل از انجام هر کاری از بودجه خود اطمینان داشته باشید. بهتر است برای اطلاع از بهای تمام شده بازسازی ساختمان با فردی که در زمینه بازسازی ساختمان حفاظتی اطلاع دارد مشورت کنید. اما در حالت کلی هزینه تعمیرات و بازسازی موارد زیر را شامل میشود:
1.هزینهای که برای خرید مصالح ساختمانی باید در نظر بگیرید.
2.هزینه حملونقل زبالههای ساختمان (سنگ، گچوخاک)
3.هزینهای که باید برای تغییر دکوراسیون بیرونی و داخلی ساختمان باید در نظر بگیرید (که این هزینه میتواند باتوجهبه نیاز شما متغیر باشد)
4.دستمزد پیمانکار، کارگران و هر فردی که برای انجام کاری در صحنه پروژه حضور داشته است (که این هزینه بهصورت روزمزد و کنترات محاسبه میشود) هزینه روز مرد برای پروژههایی استفاده میشود که متراژ بالایی ندارند. اما در هزینه کنتراتی که بیشترین کاربرد را برای پروژههای ساختمانی دارد و پیمانکار برای انجام کار یک قیمت کلی را در نظر میگیرد برای مثال برای 30 روز کاری مبلغ x تومان توجه داشته باشید که برای بازسازی ساختمان باید از هزینههای دیگر که امکان دارد برای شما به وجود بیاید اطمینان داشته باشید و لیست کاملی را از آنها برای خود تهیه کنید که باتوجهبه بودجه خود هزینه انجام دهید.
هزینه بازسازی خانههای کلنگی همیشه از دغدغه مالکان است که در صورت بهرهگیری از دانش فنی و تجربی افرادی که در این حوزه فعالیت دارند میتوانید هزینههای خود را کم کنید. در بازسازی ساختمان باید به قسمت طراحی آن نیز توجه کاملی داشته باشید و موارد زیر باید بهصورت اصولی رعایت شود تا نتیجه کار رضایتبخش باشد.
1.مقاومسازی و محکم کردن بنا
2.سوارکردن المانهایی که از هم جدا شدهاند
3.بخشهایی که دچار ترک و یا خرابی شدهاند نوسازی شوند.
هرگونه عملیات باید زیر نظر مهندس ناظر انجام شود در غیر این صورت میتواند خطرات بسیاری را برای افراد به دنبال داشته باشد.
در بازسازی ساختمان حفاظتی باید موارد زیر رعایت شود:
همانطور که گفته شد باید مهندس ناظر بر همه امور نظارت داشته باشد.
- مالکان برای بازسازی ساختمان خود باید پروانه اخذ ساخت داشته باشند در غیر این صورت نمیتوانند اقدام به تخریب و یا بازسازی بنای خود کنند.
- در صورت رعایتنکردن اصول و قواعد مربوط به بازسازی ساختمان حفاظتی باید جریمه آن را پرداخت کنید درصورتیکه قوانین بهدرستی در آن رعایت نشده باشد از سوی شهرداری امکان تخریب بنا وجود دارد.
چه بناهایی مشمول وام بازسازی ساختمان میشوند؟
1.ملک در محدودهای باشد که بهعنوان بافت فرسوده شناسایی شده باشد.
2.ملک دارای بافت فرسوده درصورتیکه از نظر اقتصادی توجیه نشود وامی به آن تعلق نمیگیرد کارشناسان بانک مسکن وظیفه بررسی را برعهده دارند.
سخن پایانی
این روش به بازسازی و حفاظت کلی از ساختمان شما میپردازد و کلیات یک بنا را مورد بررسی قرار میدهد. در روش حفاظتی باید مطالعه کاملی بر روی تمام ویژگیهای یک ساختمان و مصالح آن انجام شود تا بازسازی بهصورت دقیق و کامل انجام شود. برای انجام بازسازی ساختمان و دریافت مشاوره های لازم جهت بازسازی و ساخت ساختمانها میتوانید به وب سایت هالی که نیروهای متخصص و با تجربه ای در این زمینه دارد مراجعه کنید.
0 دیدگاه