
هر آنچه در ارتباط با بازسازی خانه باید بدانید
شاید با شنیدن بازسازی خانه، تصویری از یکخانه قدیمی در ذهن خود تجسم کنید که از تاریخ بنای آن سالها گذشته است اما در واقعیت بازسازی فقط مختص به ساختمانهای قدیمی نیست خیلی از خانههای تازه احداث شده نیز به بازسازی نیاز دارند. بازسازی خانه یک مرمت است که باعث میشود عمر بنای موردنظر افزایش پیدا کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد. تصمیم به بازسازی قدم اول این فعالیت محسوب میشود اما آیا میدانید که این تعمیرات چه قوانینی را در برمیگیرد. سایت هالی در نظر دارد هرآنچه در باره بازسازی میداند را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهد پس تا آخر مطالب با ما همراه باشید.
تصمیم به بازسازی:
تصمیم به بازسازی اولین قدمی خواهد بود که بعد از برآورد هزینهها و نیاز ساختمان باید انجام داد. در نظر داشته باشد که چه قسمتی از ساختمان نیاز به بازسازی دارد و تمام هزینههای احتمالی آن را برآورد کنید تا در زمان انجام فعالیت دچار مشکل نشوید. یعنی اگر قسمتی را که میخواهید بازسازی کنید را از لحاظ تأسیسات مدنظر نگیرید شاید در برآورد و تصمیمگیری با مشکلات بسیاری رودررو شوید.
اهداف بازسازی:
در این قسمت هدف خود را از بازسازی مشخص سازید. گزینههای زیر را در اهداف خود جای بدهید.
1 ـ استانداردهای ایمنی جدید را برای بالابردن مقاومت
2 ـ بهروز کردن معماری خانه و دکوراسیون داخلی آن
3 ـ تکنولوژی و متریالهای جدید
4 ـ استفاده بهینه از تمامی فضای خانه
5 ـ بهروز کردن خانه برای فروش
بازسازی اساسی خانه:
هرساله مقررات بسیاری در مورد ساختمان در ادارات مربوطه وضع و اجرا خواهد شد که باید در زمان بازسازی به آنها توجه کرد. عمر خانههای که از 30 سال تجاوز کرده باید تخمین زده شود که آیا این ساختمان نیاز به بازسازی دارد و یا این که باید تخریب شود. برای افراد بسیاری امکان تخریب خانه وجود ندارد در اینچنین شرایطی بازسازی ساختمان بهترین گزینه خواهد بود. قبل از اقدام به بازسازی اساسی باید زیرسازی ساختمان را در نظر بگیرید زیرا در این قسمت تمامی لولهکشیها و سیمکشیها باید به طور کامل تعویض شود. در بسیاری از مواقع دیوارهها توانایی و استحکام لازم را ندارند در این صورت باید دیوار تخریب و از نو بنا شود که این قسمت از تخریب و نوسازی برای خانههای قدیمی خواهد بود.
بازسازی جزئی خانه:
در بازسازی جزئی خانه به دکوراسیون، نورپردازی و نازککاری میتوان اشاره کرد. رنگآمیزی، طراحی سقف با کناف، تعویض پنجرهها و درها، تعویض کاشی سرویس بهداشتی، کفسازی، پوشاندن ترک دیوارها، تعویض کابینت و کمدها، نو کردن کلیدها و پریزها، نوسازی شیرآلات و نصب کاغذ دیواری از کارهای خواهد بود که در نوسازی جزئی میتوان به آن پرداخت اما به این نکته توجه داشته باشید که قبل از اقدام به نوسازی باید تمام محاسبات را انجام داده باشید تا در حین کار دچار مشکل نشوید. این بازسازی جزئی جلوه خاصی به خانه خواهد داد زیرا اگر قصد فروش و اجاره ساختمان را داشته باشید با این عمل نظر متقاضیان بسیاری را جلب خواهید کرد.
هدف از بازسازی خانه:
در مطالب بالا نیز اشارهای به هدف از بازسازی داشتیم موضوع بسیار مهم و حائز اهمیت است. اگر شما قصد سکونت در منزلی را دارید که میخواهید بازسازی کنید باید این را مدنظر بگیرید که این ساختمان از لحاظ دیوارهای حائل، لولهها و تغییرات پلان در چه وضعیتی هستند. زیرا بعد از نوسازی شما تا چند سال در آن منزل سکونت خواهید داشت پس استحکام نسبت بهظاهر از اهمیت بیشتری برخوردار است. حال اگر قصد فروش و اجاره خانه را دارید و میخواهید نظر مشتری را جلب نماید باید بهظاهر ساختمان نیز اهمیت بدهید. شما با یک طراحی حرفهای و تغییر دکوراسیون که عامل اساسی در بازسازی به شمار میآید میتوانید فضای ساختمان را زیباتر و بزرگتر نشان دهید. حال بعد از هدفمند کردن بازسازی باید با یک تیم حرفهای در ارتباط باشید و از آنها مشاوره بگیرید. سایت هالی آماده کمکرسانی به شما کاربران عزیز خواهد بود.
مجوز شهرداری:
در بسیاری از بازسازیهای جزئی نیازی به مجوز شهرداری نیست اما در برخی از بازسازیها مانند تغییر نقشه و پلان ساختمان مجوز شهرداری بسیار حائز اهمیت است زیرا اگر زمانی قصد فروش خانه را داشته باشید طبق متراژ داخل سند و پایان کار میتوانید اقدام به فروش کنید. مواردی که قبل از بازسازی نیاز به مجوز شهرداری دارد عبارت است از:
1 ـ جابهجایی درها و دیوارها بهخصوص ورودی پارکینگ اگر از حد قانونی تجاوز کند.
2 ـ تخریب دیوارها و تیغههای داخلی اگر آن دیوار جزئی از پایه باشد و استحکام خانه را کاهش دهد.
3 ـ تغییر راهپله و راهرو
4 ـ تبدیل پاسیو، بالکن، تراس به اتاقخواب و یا بلعکس
5 ـ جابهجایی و تغییر لولهکشی گاز و دودکشها
مراحل بازسازی خانه:
زمانی که مشخص کردید که چرا میخواهید خانه را بازسازی کنید به مراحل بازسازی خواهید رسید که فرایند اصلی بعد از هدف خواهد بود و پروسه دومرحلهای را باید دنبال کنید. یکی بازسازی زیرساخت ساختمان که لولهکشیها و برق زیرساخت یک بنا را در برخواهند گرفت این قسمتها به دلیل نیاز روزانه بسیار چشمگیر هستند جزء قسمتهای حیاتی ساختمان به شمار میآیند و دیگر بازسازی دکوراسیون خانه که شامل قسمتهای ظاهری و دیزاین داخلی است.
سخن پایانی:
اگر قصد بازسازی خانه خود را دارید باید مطمئن شوید که این بازسازی به چه میزان هزینه دارد و از قبل یک لیست کامل از قسمتهایی که نیاز به بازسازی دارد را تهیه کنید. همانطور که در بالا اشاره کردیم سایت هالی آماده مشاوره در زمینه بازسازی خانه به شما متقاضیان گرامی خواهد بود.
۰ دیدگاه