
تفاوت بازسازی و نوسازی
بازسازی و نو سازی، دو اصل مجزا هستند؛ که در کنار همدیگر سبب زیبایی جلوه ساختمان ها می شوند. ساختمان ها نیز همانند انسان ها نیاز به مراقبت و محافظت دارند؛ زیرا در اثر رطوبت و عوامل جوی دچار فرسایش می شوند.
برای این که از نابود شدن خاطرات تلخ و شیرین تان در خانه و محیط کار محافظت کنید؛ بایستی به بازسازی و نوسازی ساختمان ها اهمیت دهید. در ادامه، به صورت مفصل در رابطه با نوسازی و بازسازی ساختمان ها توضیح داده شده است؛ برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه شوید.
- بیشتر بخوانبد: بازسازی ساختمان
بازسازی و نو سازی ساختمان به چه معناست؟
صنعت ساختمان سازی از محبوبیت بالایی در بین مردم برخوردار است؛ چرا که جزء بروز ترین صنایع به حساب می آید. دو اصل مهم در ساختمان سازی، بازسازی و نوسازی می باشد. اگر این دو اصل به خوبی در ساختمان ها رعایت شود؛ مسلما عمر سازه افزایش می یابد.
بازسازی به معنای مرمت و تعمیر بنا می باشد. بازسازی تنها برای ساختمان های قدیمی مناسب نیست؛ بلکه برای ساختمان جدید نیز مفید واقع می شود؛ چرا که سبب شده از مشکلات جبران ناپذیر جلوگیری شود.
البته در بیشتر مواقع بازسازی کم هزینه نیست؛ لذا افراد می توانند با بهره گیری از اصول و قواعد بازسازی ساختمان ها، کاملا ساختار و شکل دکوراسیون داخلی ساختمان خود را تغییر دهند.
به کار هایی هم چون تغییر دکوراسیون که باعث زیبا تر شدن محیط ساختمان می شود؛ نوسازی می گویند. نوسازی ساختار ساختمان ها را به طور کلی تغییر نمی دهند؛ بلکه به وسیله ابزار آلات خاصی سبب شکیل تر شدن محیط می شوند.
به طور کلی، می توان بازسازی را به بدن و نوسازی را به لباس تشبیه کرد. اگر بازسازی دارای عیب و نقصی باشد؛ نوسازی همانند یک پوشش آن را می پوشاند و به آن جلایی بی نظیر ایفا می کند.
آیا بازسازی ساختمان بدون بهره گیری از نوسازی میسر است؟
بازسازی، یکی از ضروری ترین امور در ساختمان سازی می باشد. این امر سبب بالا رفتن مقاومت و استحکام ساختمان می شود؛ به همین دلیل شما بایستی در بهره های زمانی مختلفی به بازسازی تخصصی ساختمان تان بپردازید.
همچنین بازسازی سبب رفع خرابی های ساختمان یا تغییر شکل آن می شود. بازسازی ساختمان ها به تنهایی جلوه خوبی ندارد؛ چرا که باعث بی روح شدن محیط می شود. به همین دلیل شما حتما بایستی از نوسازی برای زیبا تر شدن محیط ساختمان تان بهره بگیرید.
بازسازی بدون نوسازی زشت و ناپسند است و حس خوبی را به افراد القاء نمی کند. بازسازی زمانی شگفت انگیز و فوق العاده می باشد؛ که حتما نوسازی بر روی آن اجرا شده باشد. اموری هم چون نصب کاغذ دیواری، نصب تابلو های زینتی و… همگی شامل نوسازی می باشد.
ساختمانی که تنها از آجر، تیر آهن، سیمان و… تشکیل شده بی روح و کدر است؛ اما ساختمانی که به وسیله رنگ، کاغذ دیواری و مجسمه های گچی زینت داده شده باشند؛ زیبایی شان خارق العاده است.
نوسازی ساختمان، غافل از بازسازی آن غیر ممکن است؛ لذا اگر خرابی های ساختمان رفع نشود، باعث آسیب دیدن نوسازی می شود. به همین دلیل بایستی بازسازی و نوسازی ساختمان همزمان صورت گیرد.
چه اموری در ساختمان مربوط به بازسازی می باشد؟
کار های مختلفی در ساختمان مربوط به بازسازی می باشد. به همین دلیل، در هنگام بازسازی ساختمان به لیست امور بازسازی توجه کنید؛ تا از هزینه های اضافی و بیهوده جلوگیری کنید.
تمامی تعمیرات ساختمان هم چون تعویض یا تعمیر لوله های آب، فاضلاب و گاز و همین طور قوی کردن سیستم برق و شبکه شامل بازسازی ساختمان می باشد. نه تنها تعمیر لوله ها بلکه تعمیر کاشی های کف آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی نیز بازسازی محسوب می شود.
اموری هم چون برداشتن ستون یا اضافه کردن یک دیوار به محیط ساختمان همگی بازسازی به حساب می آیند و نرخ آن ها قابل قیاس با هزینه های نوسازی نیست؛ لذا هر کدام دارای مصالح جداگانه مختلفی هستند.
- بیشتر بخوانبد: انواع بازسازی ساختمان
چه اموری در ساختمان مربوط به نوسازی می باشد؟
نوسازی ساختمان را می توان شخصا انجام داد، اما برای این که جلوه ساختمان بی نظیر و چشم نواز باشد؛ بهتر است، این امور را به افراد متخصص و ماهر واگذار شود.
امور نوسازی ظریف است و لطافت زیبایی با آن عجین شده است. به همین دلیل، افراد خوش سلیقه نیز نمی توانند به زیبایی دیزاینر ها این امور را انجام دهند. نصب و اجرای انواع کاغذ دیواری در ساختمان یکی از امور نوسازی می باشد.
همچنین اجرای دکوراسیون داخلی نیز بخشی از نوسازی ساختمان است. طراحی دکوراسیون داخلی، پک کاملی از نوسازی ساختمان ها است؛ چرا که هدف از اجرای دکوراسیون در ساختمان افزایش زیبایی می باشد.
هزینه بازسازی و نوسازی ساختمان ها چقدر می شود؟
هزینه بازسازی و نوسازی ساختمان ها به معیار های مختلفی بستگی دارد. به همین دلیل هزینه نوسازی یا بازسازی ساختمان ها با همدیگر متفاوت است. یکی از معیار هایی که بر قیمت نوسازی و بازسازی ساختمان تاثیر می گذارد؛ متراژ است.
هر چه متراژ ساختمان بیشتر باشد؛ بازسازی و نوسازی آن در زمان بیشتری انجام می گیرد؛ به همین دلیل مشتری بایستی هزینه بیشتری تقبل کند. البته خرابی های ساختمان نیز در هزینه بازسازی تاثیر به سزایی می گذارد. هر چه خرابی های ساختمان کمتر باشد؛ هزینه بازسازی نیز کم و به صرفه است.
به همین دلیل در برخی از مواقع با این که متراژ ساختمان بالا است؛ اما هزینه های آن اندک و ناچیز می باشد. نوع سبک، نیز بر قیمت بازسازی و نوسازی تاثیر بالایی می گذارد؛ بنابراین با دیدن قیمت ها شاکی نشوید و قرار داد را بهم نریزید.
- بیشتر بخوانید: نکات مهم برای تعمیر آپارتمان قبل از بازسازی
۰ دیدگاه