
بازسازی دیوار
عموما زمانی که در باب بازسازی یک ساختمان سخن به میان میآید؛ و کارفرما با یک تصمیم جدی و با هدفی از پیش تعیین شده با معمار یا طراح داخلی وارد بحث و انعقاد قرار داد به جهت اجرای پروژه بازسازی یک ساختمان میگردند؛ از اولین مواردی که که وابسته با انتظار کارفرما و مهارت معمار یا طرح داخلی حدف، جابجا یا حتی به فضای موجود اضافه میگردد دیوار یا دیوارهای یک خانه است. البته که بنا بر تغییر کاربری، استفاده کاربردیتر از فضا یا اجرای سبکی خاص نیاز است تا دیوارها از حالت و جایگاه ابتدایی خود تعییر شرایط دهند؛ اما لازم است بدانید که پروسه بازسازی دیوارها فقط تنها در حذف یا جابهجایی آنها خلاصه نمیگردد و تغییر طرح و طیف رنگی غالب بر آن میتواند قسمت عمدهای از بازسازی یک ساختمان را به خود اختصاص و نیز موثرتر از هر المان دیگری جریان و حسوحال موجود در فضا را با تغییر همراه نماید. چرا که علاوه بر چهره اصلی یک منزل به عنوان پیشزمینه تمام کالاهای بزرگ و کوچک و حتی تابلوها و اکسسوریها عمل خواهند نمود. پس بهتر است این مقاله را به مبحث جذاب و مهم بازسازی دیوارها در پروسه مرمت ساختمانها اختصاص دهیم. تا بتوانید با آشنایی با چند تکنیک کاربردی و تغییر در چهره دیوارهای یک خانه شرایط مطلوب و شگفتآوری را به جریان درآورید.
بازسازی دیوار
دیوار به عنوان یکی از اساسیترین اجزا در پروسه ساختوساز یک ساختمان در قالب جدا کننده فضاها از یکدیگر، نقش موثری را ایفا خواهند کرد. البته علاوه بر مجزا نمودن بخشها از یکدیگر به عنوان یک المان تاثیر گذار در معماری داخلی ایفای نقش میکنند. به همین سبب است که در تغییر دکوراسیون داخلی به عنوان اولین فاکتور مورد بررسی به جهت اعمال بهترین تغییر به سبب هماهنگی با سبک مدنظر آماده میگردد.
در دنیای وسیع دکوراسیون داخلی؛ دیوارها دارای انواع متعددی هستند. برای مثال در گذشته عموما سطح اغلب دیوارهای خانه صاف نبود؛ و وابسته به برآمدگی و تو رفتگی، برروی دیوارها طاقچه شکل میگرفته است که با چیدن لوازم دکوری با رنگهای متمایز ، دیوارها واسطهای میشدند تا فضای داخلی خانه از یکنواختی بیرون آید.
امروزه با تغییرات گستردهای نسبت به گذشته و احاطه حالوهوای مدرنتر در فضاهای داخلی، دیوارها به واسطه نقاشی و پیادهسازی طرحهای متعدد به واسطه طیفهای رنگی مختلف فضایی پوینده تر را در محیط زندگیتان ایجاد نمایید. البته این تغییرات در پروسه بازسازی دیوارها بعد ار رفع آسیب و فرسودگیها تنها به جادوی نقاشی و رنگآمیزی خلاصه نمیشود و گزینههای پیشنهادی ویژهتری را چون کاغذ دیواریهای متعدد و یا پوسترهای برجسته یا ۳ بعدی در رنگ، طرح و جنس مختلف، سنگهای آنتیک در رنگ ابعاد و طرح کناف دیواری و نورپردازی گوناگون و…. در پیش رویتان خواهید داشت که با توجه به متراژ و جنس هر نوع از دیوارپوشها هزینه بازسازی روند متفاوتی را پشت سر خواهد گذاشت. در ادامه با این دیوارپوشها به جهت آشنایی هرچه بیشتر شما جهت یک تصمیم گیری درست و متناسب با سبک انتخابی و نوع سلیقتان آشنا خواهید گشت.
انواع بازسازی دیوار
-
نقاشی دیوار
نقاشی دیوار یکی از سادهترین و کمهزینهترین و البته قدیمی ترین روش جهت نوسازی دیوار بعد از ترمیم آسیبهای موجود است. طیف رنگی منتخب زمانی به فضا زیبایی میبخشد که دارای تناسب با سبک حاکم در فضا باشد. البته در برخی از موارد ایجاد تضاد زیبایی و جذابیت بیشتری را میآفریند اما در صورتی که تکنیکها یا قوانین مربوط به درسی رعایت شوند. شما برای انتخاب رنگ استفاده شده بر روی دیوارها تنها یک گزینه انتخابی نخواهید داشت شما بنا بر نیازتان و بودجهای که قرار است صرف نمایید؛ می توانید یکی از ۳ نوع رنگ پلاستیک، رنگ روغن یا رنگ پنینه را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که هر کدام از این ۳ نوع رنگ مزیتها و نکات منفی مرتبط به خود را دارا هستند که در انتخاب شما تاثیرگذار خواهند بود.
-
کاغذدیواری
کاغذ دیواری با طرحها و رنگهای مختلفی که دارا است میتواند یک جایگزین مناسب و رضایت بخش به جای نقاشی دیوارها محسوب گردد. البته تنوع این کاغذ دیواریها به قدری وسیع است که در سبکهای متعددی چون مدرن، کلاسیک، ساده و بچگانه تقسیمبندی میشوند. هر کدام از این سبکها دارای مدلهای متعدد و جذابی خواهد بود که گاهی ما را در انتخاب سردرگم خواهند کرد. توجه داشته باشید که کاغذدیواریها از لحاظ جنسیت نیز در طبقهبندیهای مختلفی قرار خواهند گرفت برای مثال برخی از کاغذدیواریها در درجهای از مرغوبیت قرار خواهند گرفت که قابلیت شستوشو را به همراه خواهند داشت.
-
دیوار کناف
اکثریت ما برا دیوارهای کناف در معماری داخلی بسیاری از خانهها آشنا شدهایم. دیوارهای کناف از گزینههای بسیار چشمنواز و شیک در طراحی فضای داخلی هر خانهای محسوب میشود. دیوارهای کناف با سطح گچی بر روی سطحهای فلزی پیچ میشوند و نیز قسمت داخلی دیوار به واسطه لامپ و چراغهای رنگی نورپردازی میشود. و تصویری خاص را در فضای خانه به رخ میکشد.
دیوار پوشها
دیوار پوشهایی که این روزها در پروسه بازسازی دیوارها در منازل مسکونی و فضاهای شغلی بسیار سروصدا کردهاند؛ لقب یک عامل ضد حریق و ضد صدای خوب را به خود اختصاص میدهند که در مدلها و جنس و طرح متعدد و جذاب به جهت دکوراتیو کردن دیوار مورد استفاده قرار میگیرند. این تنوع دلانگیز شامل موارد زیر میگردد:
-
دیوار پوش چوبی
دیوارپوشهای چوبی از مقاومت، کیفیت و در نتیجه طول عمر بالایی برخوردار هستند. به سبب هزینهبر بودن چوب، امدیاف جایگزین مناسبی به حساب میآید که به صورت افقی و عمودی کنار هم قرار میگیرند.
چرم همیشه با رسمیت خاصی به همراه بوده است .به همین سبب عموما در فضاهای رسمی شاهد مبلمانهایی با روکش چرمی میباشیم.
به پیروی از این مسئله عموما دیوارپوشهای چرمی با خاصیت ضد حریق در مجتمعهای تجاری، مسکونی، مهدکودک، ادارات و لابی هتلها بیش از منازل مسکونی مورد استفاده قرار میگیرند.
دیوارپوشهای سه بعدی همیشه و در همهحال طرفداران خود را داشتهاند. زیرا؛ جلوه خاصی که به واسطه دیوارپوشهای سهبعدی به فضا بخشیده میشود با سایر گزینهها در یک رده قرار نخواهند گرفت بویژه اگر به واسطه نورپردازی فرصت بیشتری برای جلوه نمایی بیابند.
-
دیوارپوش سنگی
دیوارپوشهای سنگی از سنگهای طبیعی و گاهی به سبب صرفه مالی بیشتر به واسطه سنگهای مصنوعی طراحی و ساخته میشوند. مقاومت این نوع دیوارپوشها سبب شده است تا بیشتر برای شومینه یا پشت تلویزیون استفاده شود.
۰ دیدگاه